Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLINGEN AVSLUTAD!🥳Nu är det hög tid för en 🥁🥁🥁…GIVE AWAY!🥳Jag har fått dubbletter av dessa romaner och har möjlighet att lotta ut dem till två vinnare.Elden ska falna är den andra och purfärska delen i deckarserien från Höllviken. Författaren Linda Ståhl nominerades till Årets deckardebut 2021 för debutromanen Syndaren ska vakna.Skilsmässan av Moa Herngren är en relationsroman och nominerad till Årets bok 2022.Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:följ @agneta_norrgardfölj @norstedts_forlag gilla inlägget och dela det gärna.tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingenskriv vilken av böckerna du önskar vinna.Giveaway-tävlingen avslutas fredagkväll 27/5 kl 20:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Lycka till!🏻‍♀️

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *