Instagram

Instagram Inlägg

Fredagsfeeling på en onsdag!🏽🏻‍♀️ Ja varför inte? Våren bjussar på en enorm lockande bokskörd eller vad sägs om dessa boknyheter som ramlat in den senaste tiden.🏻‍♀️(swipa för omslag🏽).#närdudörskajagvaranära av Annie Reuterskiöld #venaamoris av Björn Hellberg #sakernavialdrigsa av Marc Levy#sommarifågelkärr av Ann-Charlotte Persson#densistahemligheten av Lucy Diamond#dukommeralltidhaparis av Hanna Jedvik#sweetdreamselina av Helena Eriksson och Katarina Vintrafors#jordenskälvermarkengungar av Erica Eklund#berättaendetalj av Malin Tuvesson#kaninnehållaspåravtommyroos av Cecilia Klang#mordenigreatdiddling av Katarina Bivald#drömmartillsalu av Ada Wester #sommarfesten av Christina Olséni och Micke Hansen#balkongmedhavsutsikt av Hanna Blixt#skamluvan av Ulla-Maria Andersson#endrömresaförfyra av Milly Johnson#kvinnansomförsvann av Johanne Hildebrandt och J.F Sand#etthögtpris av Veronica Palm#nord av Katarina Ekstedt och Anna Winberg Sääf#enenkeltillindien av Cassandra Brunstedt.Tack alla som skickat!🏽.Vad läser du just nu

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *