Instagram

Instagram Inlägg

Göteborgsvarvet i pocketformat! Högaktuell och med en handling som väcker tankar, vilket gör Under två timmar av Hanna Landahl till en utmärkt läsecirkelbok!Har du läst den?🏻‍♀️.Staffan arbetar på Migrationsverket, lever ett alldagligt vardagsliv med fru och två mindre barn. Var tog självkänslan och drömmarna om att bli en respekterad musiker vägen? Nu är det hög tid att ta tag i hälsan och bli någon att räkna med.Staffan anmäler sig till Göteborgsvarvet och målet är att springa under två timmar. Hur långt är vi villiga att gå för att bli bekräftade och nå våra mål? .En mycket välskriven berättelse för alla! En bok som väcker funderingar kring vad som är viktigt i livet, tar upp frågor kring moral och etik, samt ger igenkänning kring familjeliv, grupptryck och hälsa. Intressant med en manlig huvudperson som bjuder på tankar kring svaghet och lågt självförtroende. Ljudboken är väl inläst av Jakob Eklund. Boken är utgiven av @bokforlagetpolaris .#hannalandahl#undertvåtimmar #bokförlagetpolaris#pocketbok #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *