Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips!🏻‍♀️En favorit i repris.Wow, detta är en bok som inte liknar något annat jag läst! Imogen är karismatisk, föräldralös och på rymmen från sitt arv. Jule är orädd, en atlet och en fighter, en överlevare. Hon går sina egna vägar. Hon gör sina egna val och vägrar vara den hon en gång var. Här får vi ta del av deras intensiva vänskap.Det blir en brutalt spännande och turbulent jakt och kurragömmalek där allt kan hända och är helt oförutsägbart. .Boken börjar mitt i händelsernas centrum från kapitel 18 och slutar på kapitel 1. Vem är äkta och vem är fejk?Jag håller med @oliviasdeckarhylla ”..John Green möter Gillian Flynn”.Läs den!Boken är utgiven av @lavender_lit .#fejk#elockhart #spänning #boktips #lästips #pockettips #lavenderlit

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *