Instagram

Instagram Inlägg

Triggande spänning när den är som bäst!Jagad av alla av Daniel Åberg är den andra delen i den oerhört spännande serien Avbrottet. En uppslukande läsupplevelse fylld av många etiska dilemman som passar utmärkt att diskutera vidare kring. En bladvändare för ungdomar och äldre som gillar thrillers i vardagsmiljö. En solstorm har slagit ut hela elnätet. Samhället är i kaos och för att mamma ska få sin livsviktiga medicin tvingas 15-årige Elias gå med i ett kriminellt gäng.Men polisen verkar vara dem på spåren och Elias mamma börjar också ana misstankar. När gängledaren får veta att Elias skapat uppmärksamhet är han illa ute. Situationen får honom att avge ett löfte som snart utsätter hela staden för livsfara.Daniel Åberg har en lång rad ruskigt spännande och otäcka romaner i bagaget. Det här är hans första bokserie för ungdomar. Böckerna är lättlästa men känns ocensurerade vad gäller spänningsmomenten. Här bjuds hela tiden på överraskningar och oväntade vändningar. Huvudpersonerna känns levande och trovärdiga och jag gillar hur relationer och vänskap prövas och utvecklas. De utsätts hela tiden för helt hopplösa situationer vilket väcker känslor och gör boken till en nervkittlande bladvändare. Den dystopiska handlingen väcker frågor och bidrar till intressanta samtal om etik, moral och vägval. Dessutom inspirerar serien i alla fall mig till egna skrivuppgifter. Rekommenderas varmt!De fantastiska omslagen är gjorda av Johanna Kallin Boken är utgiven av @hegasforlag .#jagadavalla #danielåberg #avbrottet #spänning #dystopiskaböcker #ungdomsböcker #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *