Instagram

Instagram Inlägg

Hurra vad roligt och intressant det är med författarsamtal kring böcker och skrivande – och vilken härlig kväll det blev Tack vare alla inblandade!🏽🎙Häng med bakom kulisserna till inspelningen av panelsamtalet med @sara.h.olsson @writerlillyemme (Therese Loreskär) som är aktuella med bl a #bokförlagetgyllendufva och #månaskristallbod – de två första böckerna i serien Kvarteret Kronan. Och @evaswedenmark och @eebre (Annica Wennström) som ligger bakom bokserien om Familjen kring La Stella och de senaste delarna #rönnbärochromantik och #mistlarochmys 🏻‍♀️🏻‍Temat var Att skriva tillsammans och resultatet kan du se och höra den 7 maj på Feelgoodfredags digitala bokmässa på Facebook som @sofia_ymen så skickligt styrt upp och roddat ihop.Så passa på att redan nu gå med i Facebook-gruppen #feelgoodfredag så får du bl a ta del av hela programmet och dessutom en massa härliga boktips..#moderator #panelsamtal #författarsamtal #feelgood #bokmässa

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *