Instagram

Instagram Inlägg

UTLOTTNINGEN AVSLUTAD!Världsbokveckan fortsätter och jag vill bidra till att främja barns läsning med en utlottning av barn- och ungdomsböcker!🥳🏻‍♀️Fyra följare har möjlighet att vinna varsin bok.Du kan välja mellan:#therainbowrunners av Kristen Snyder och med foton av Martin WageniusFölj med på ett enastående dramatiskt och spännande draghundsäventyr i de svenska fjällen som lyfter vikten av olikheter och att samarbeta för att nå målet.Engelsk text.#enhemligsyster av Ida Ömalm Ronvall Ett spännande, välskrivet och fascinerande familjedrama för unga vuxna om tonåringen Isak som av en tillfällighet får veta att han har en okänd storasyster.#ärduräddstella av Susanne Trydal och Ellen Ekman En spännande och rikt illustrerad vardagsberättelse om allt som kan hända under en kväll då två syskon är ensamma hemma.#naturen av Emma AdbågeEn dramatisk och tänkvärd bilderbok om en by med människor och deras förhållande, åsikter och relation till Naturen som ligger runt byn.Vill du delta i utlottningen och har svensk postadress – Gör så här:följ @agneta_norrgard gilla inlägget och dela det gärna.tagga tre vänner som du tror vill delta i tävlingen.skriv vilken av böckerna du önskar vinna.Utlottningen avslutas onsdagkväll 27 april kl 20:00.Vinnarna meddelas i detta inlägg.Tävlingen är inte sponsrad eller i ett samarbete med instagram.Varmt Lycka till!🏻‍♀️#bokutlottning #världsbokveckan

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *