Instagram

Instagram Inlägg

Äntligen dags för årets mysiga digitala Feelgoodmässa i gruppen Feelgoodfredag på Facebook!🥰 Och kolla in vilket fantastiskt program @sofia_ymen återigen har roddat ihop!🤩🥳🏽🏽Själv har jag äran att få vara moderator till tre panelsamtal.🏻‍♀️🎙Vill du ta del av denna härliga mässa och alla intressanta samtal och programpunkter?.Så här gör du:Boka av allt annat lördag och söndag 7- 8 maj.Gå med i gruppen Feelgoodfredag på Facebook Håll flödet uppdaterat under helgen.Luta dig tillbaka och ladda upp med god mat och dryck inom räckhåll.Varmt Välkommen!Swipa för bilder på hela programmet.🏽(Med reservationer för ev smärre ändringar.)#feelgoodmässa2022#feelgoodfredag #digitalfeelgoodmässa #feelgood #moderatoruppdrag #författarsamtal

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *