Instagram

Instagram Inlägg

Hurra, vad roligt att så många nya följare hittat hit!🥳Varmt Välkommen! 🏽Och jag vill förtydliga att detta är mitt enda offentliga konto på Instagram. Här kommer en kort presentation om mig🏻‍♀️.🏻Jag är född och uppvuxen i Hälsingland, men bor numera med min man strax söder om Sundsvall.🧩Till vardags arbetar jag heltid på en mångkulturell förskola.Jag älskar att läsa och varierar mellan olika genrer, men mitt hjärta klappar lite extra för barn- och ungdomslitteratur.Jag boktipsar i P4 Västernorrland och har även medverkat Go’kvälls bokpanel.Jag är av Sundsvalls stadsbibliotek utsedd till Årets Läsfrämjare 2020-2022.Jag har sjungit och musicerat hela mitt liv.Jag gillar kultur av olika slag och har medverkat på scen i både Jesus Christ Superstar och Bricken på Svartvik.Jag är hobbykonstnär och har då och då egna konstutställningar.‍‍‍Jag har sex vuxna barn och bonusbarn och jag är mormor och farmor till tre barnbarn.🌍Jag kämpar för mänskliga rättigheter, allas lika värde och en fredlig frisk jord.Mitt konto styrs av lust och präglas mest av böcker, boktips och en och annan naturbild från vardagen.🫐.Du kan även följa mig på Facebook (Agnetas ABC) Twitter och YouTube..#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021 #agnetasabc

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *