Instagram

Instagram Inlägg

Idag är det Våffeldagen🧇🧇🧇… och jag vill tipsa om den fantastiska boken Våffelhjärtat av den prisade och hyllade norska författaren Maria Parr. Med ett underbart barnperspektiv i bästa Astrid Lindgren-anda får vi på nära håll följa de nio-åriga grannarna Trille och Lenas nära vänskap och deras vardagliga äventyr i den lilla norska byn Dunk-Mathilde med fjordar och berg inpå knuten. Det här är en helt ljuvlig läsupplevelse för både barn och vuxna. En perfekt högläsningsbok!🧇Lena är modig och våghalsig medan Trille är lite mer försiktig och känslosam. Trille och Lena hittar på massor av roliga saker, men ibland blir det inte som det var tänkt. Boken lyfter också allvarliga saker som är både sorgliga och svåra när man är nio år, t ex rädslan att förlora människor man älskar. Stor igenkänning och med en handling som både väcker skratt och berör på djupet. Del två i serien heter Min bästis målvakten.Boken är utgiven av @rabensjogren .#våffelhjärtat #mariaparr #norrgårdboktipsar #läsupplevelseutöverdetvanliga #högläsningsbok

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *