Instagram

Instagram Inlägg

Gårdagens enorma leverans av bokpost innehöll dessa intressanta vårnyheter🏻‍♀️.#dorranochdinosarna av Moa Eriksson Sandberg & Mari Ahokoivu@rabensjogren #systrarna av Anna Jörgensdotter@albertbonniersforlag #nulevande av Sara Lövestam @piratforlaget #serduintevadjagsäger av Niklas Källner @bonnierfakta #skuggaren av Thomas Taylor översättning: Jan Risheden@modernistared #resebyrånfrämmandevärldar #vidoceanensrand av L.D. Lapinski översättning:Jan Risheden@modernistared #svinskytten av Gertrud Hellbrand @harpercollins_sverige #skuldakko1291 av Niklas Krog@historiskamedia #psykopatenshandbok av Maria Oldenstedt@bokfabriken #damaskus av Iben Albinus@modernistared .Jag älskar mixen av genrer.🥰Hittar du någon titel som gör dig lite extra lässugen.#vårensböcker2022 #boknyheter2022 #nyaböcker #tbr#tacksam

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *