Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4västernorrland med norrlandstema om trassliga relationer, särskilt mellan mamma och dotter..️Kaffe med mjölk av Ella-Maria Nutti är en imponerande debutroman som smakar mer. Vi möter Tilda som lämnat Gällivare bakom sig för att skapa sig ett självständigt liv i Stockholm. När mamma Agneta åker dit för att lämna ett svårt besked, blir inte mötet alls som det var tänkt. En tunn bok med stort innehåll som griper tag om hjärtat och stannar kvar..🏑Högst upp på listan och Halvtid på hemmaplan av Elin Holmberg – de två första delarna i en tänkt trilogi om Rut som bor växelvis hos sina skilda föräldrar. Men varför väljer mamma att åka utomlands istället för att bo nära sin dotter?Varma, spännande och tankeväckande böcker som utspelar sig i Härnösand – om vänskap, trassliga relationer och innebandy. En välskriven bokserie med en handling som väcker stor igenkänning på många plan – för både ungdomar och föräldrar..#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *