Instagram

Instagram Inlägg

Internationella Kvinnodagen 8 mars uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation runt om i världen.Initiativet togs av Clara Zetkin år 1910 med syftet att hedra kvinnorörelsen och stödja kampen för kvinnlig rösträtt.🏽Dessa boktips är ett urval som jag varmt rekommenderar idag och alla andra dagar:#jagvillsättavärldenirörelse av Anna-Karin Palm#alladessadjäflaqvinnor av Anna Laestadius Larsson #denokändaastridlindgren av Kjell Bohlund #herravälde av Elin Olofsson#harduingenhumor av Katarina Wennstam #brevtillmannen av Bianca Kronlöf #toloveandletgo av Rachel Brathen#enbartkvinnor av Christina Wahldén #hilmaafklint av Julia Voss#ettjävlasolsken av Fatima Bremmer#nimåsteflyttapåer av Annah Björk#svenskakvinnligapionjärer av Eva-Karin Gyllenberg#jämställtföräldraskap av Marie Lok Björk #enkvinnligkomikersdagbok av Mia Skäringer #kärlekentilllivet av Marie Fredriksson och Helena von Zweigbergk #gretasresa av Alexandra Urisman Otto och Roger Turesson #alfhildagrell av Ingeborg Nordin Hennel#levsomduvill av Birgitta Ohlsson och Lina Bodén #internationellakvinnodagen#fndag#jämställdhet#kvinnorkan#norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *