Instagram

Instagram Inlägg

Det är många känslor i omlopp hos mig just nu.️Veckan har präglats av arbete i barngrupp varvat med utevistelse, träning och läsning för att ta hand om och ge återhämtning och ny kraft till både kropp, knopp och själ.️‍🩹Idag väljer jag att fokusera på det positiva och ser tillbaka på veckan med ödmjuk tacksamhet över hur bra jag har det.🏽🕊Jag vill lyfta en del av de ljusglimtar som förgyller min vardag, några nya böcker som väntar på att bli lästa.#skogendärstjärnornaslocknar av Kristin Harmel#idinahänder av Malin Persson Giolito#sanatoriet av Sarah Pearse #magnificat av Linnea Axelsson #hemligheternasbibliotek av Janet Skeslien Charles #glömbortdinsaknad av Ann-Luise Bertell#hotelportofino av J.P O’Connell#fallerjagfallerdu av Krillan Ahlsén#alltblirbra av Carolina Setterwall #släcktaäroljusen av Annika Sjögren #statsministermordet av Hans-Gunnar Axberger.Tack alla som skickat!🏽#nyaböcker2022 #vårensböcker2022 #boknyheter #tbrstack #tacksamhet #recex #läsning #böcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *