Instagram

Instagram Inlägg

Dagens boktips i @p4vasternorrland under temat Vargar#närvargarnakom av Charlotte McConaghy #vivarvargar av Katrina Nannestad Två australiensiska författare bjuder på aktuell, fängslande och storslagen läsning som engagerar och berör. De är pulshöjande, hjärtskärande men hoppfulla. Böcker om orättvisor, maktmissbruk och utsatthet. Och frågor väcks: Vem i vår omvärld är ond och vem är god? Vad ska vi vara mest rädda för – vargarna eller människan. Rekommenderas varmt!.Vill du lyssna på inslaget i efterhand? 🏻‍♀️Programmet heter Förmiddag i P4 Västernorrland – scrolla fram 105 minuter in i sändningen.🏻‍♀️.#norrgårdboktipsar #p4västernorrland #boktips #lästips #närvargarnakom #lavenderlit #vivarvargar #harpercollinssverige

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *