Instagram

Instagram Inlägg

Nu har jag precis lyssnat till Fredrik Sandströms inspirerande föreläsning Svenska – med rätt att läsa.Färre föräldrar högläser för sina barn, läsandet minskar kraftigt hos både barn och ungdomar som dessutom får allt färre läsande förebilder.Bibliotek läggs ned och Sverige har idag det sjätte sämsta lästlustindexet i OECD. Sorglig statistik men att lyssna till @fredrikarboga inger hopp.Många kloka tankar och konkreta tips hur vi med hjälp av böcker, texter och litteratur kan främja barn och ungdomars läs- och skrivförmågor och hur elever kan identifiera sig som en läsare.Tag gärna del av hans texter och artiklar och följ honom här på insta eller på twitter..#läsandelärare #läsfrämjare #läsningiskolan #läsning #svensklärare

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *