Instagram

Instagram Inlägg

Nämen alltså…! Missa inte denna fantastiska och ruggigt trovärdiga thriller och dystopi. En värld i mörker är den första delen i serien Avbrottet av Daniel Åberg – och jag vet inte hur jag ska kunna vänta ända till maj då fortsättningen Jagad av alla släpps. Rekommenderas varmt till alla som gillar oväntad spänning, action och läsning som påverkar och berör. Tänk dig att en solstorm plötsligt slår ut hela elnätet, strömmen försvinner och släcker ner världen som direkt förändras till ett laglöst land.Föreställ dig sedan att strömmen aldrig kommer tillbaka, vad gör du?Detta händer Elis och det värsta är att sjukhusets system inte fungerar längre, apoteket är rånat och tiden håller på att rinna ut för hans diabetessjuka mamma. Elis tar hjälp av Tora och börjar leta efter det försvunna medicinlagret och ledtrådarna för honom till ett kriminellt gäng. Elias bestämmer sig för att göra allt som krävs för att rädda sin mamma, även om det innebär att han själv måste bli kriminell.Det här är så otroligt bra, välskrivet och fruktansvärt spännande. Just när man anar en ljusning kommer nästa dråpslag. Boken har ett enastående driv och ett trovärdigt innehåll som både fascinerar, väcker frågor om vad som egentligen är sant och vad som är fiction. Här trängs massor med etiska dilemman som man kan diskutera vidare om både gammal som ung, hemmavid eller i klassrummet.☄️Jag bockar och bugar – det är ett imponerande romanbygge att på enbart 97 lättlästa sidor beröra läsaren och samtidigt mejsla fram trovärdiga karaktärer, både offer och förövare, med såväl sammanhang, relationer som olika personligheter.Boken rekommenderas från 13 år och jag kan gå i god för att den passar även en kräsen läsare på 50+.Boken är utgiven av @hegasforlag (Pst; Daniel Åberg ligger bl a bakom de populära serierna Virus och Nära gränsen på Storytel.) .#envärldimörker #danielåberg #hegasförlag #läsupplevelse #läsupplevelseutöverdetvanliga #dysopi #spänning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *