Instagram

Instagram Inlägg

Sommarens boktips till hela familjen 2021 i @p4vasternorrland var…Tema: ”sol, vind och vatten”#billiekorvenochhavet av Julia Hansson#skärgårdsstorm av Virve Hedenborg#sistasommaren av Eleonore Holmgren#stranden av Anna Breitholtz MonsénTema: ”Stick och Brinn”#sagasagorbranden av Josefin Sundström och Emma Göthner.#lisenräddarängen av Cecilia Sundh och Anna Nilsson.#humlanhanssonshemligheter av Kristina Sigunsdotter och Ester Eriksson#moratorium av Monica Rehn🪳#blodmål av Peter StjernströmTema: ”Moraliska överträdelser – om att ta lagen i egna händer”#familjenknyckertzochgipskattensförbannelse av Anders Sparring och Per Gustavsson #mirakelochhemligheter av Sara Salander#förbannelsen av Ann-Sofi Forsmark#terapeutensomintevisstevadhangjorde av Max Schüllerqvist #syndarenskavakna av Linda StåhlTema: ”Träning och Rörelse”#asteraochbasketskorna av Kaly Halkawt och Sofia Falkenhem.⛸#intesomdu av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall 🏋🏻‍♀️#tränahemmamedsofia av Sofia Åhman🏽‍♀️#löparklubbenförcancersystrar av Josie Lloyd🗣#attledamedglädje av Pia Sundhage och Elisabeth Solin️#baraettspel av Malin Thunberg SchunkeTema: ”Läsupplevelser som berör och ruskar om”#livetsallafärger av Lisa Aisato#nattkorpen och tjuvdrottningen av Johan Rundberg#prinsenavportedelachapelle av Annelie Drewsen#bokbussenkommervidmidnatt av Sofie Axelzon#ingenondman av Leif AppelgrenTema: ”Boktips med lokal förankring” #alvaochmörkret av Sofia Weiss och Heidi Forsell La Grasta#vegasuperstar av Sofia Johansson#brickenpåsvartvik av Vibeke Olssonulrikeochkriget av Vibeke olssonulrikeochfreden av Vibeke Olssonuraskan av Lina Areklewimörkret av Lina Areklew rotvälta av Tove Alsterdal slukhål av Tove Alsterdal #skadedjuret av Sofia Rustan #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *