Instagram

Instagram Inlägg

Boktips från våren 2021🏻‍♀️Jag är ingen som prioriterar statistik och läsmål men det är ändå roligt att blicka tillbaka på de böcker som jag under året tipsat om i @p4vasternorrland Extra kul att se att jag även lyckats pricka in några böcker som senare prisats och hyllats i olika kategorier.#bröllopsfesten av Lucy Foley#nadia av Elisabeth Norebäck#stöld av Ann-Heléne Laestadius #barapåbesök av Beth O’Leary#attfärdasimotvind av Mats Haraldsson#cyklonvarning av Christina Wahldén #densistamigrationen av Charlotte McConaghy#rovhjärta av Ulrika Rolfsdotter#ljusnandumörka av Lars Landgren#dinafärgervarblå av Marcus Jarl#somenfjäderivinden av Sofia Lundberg#somnatten av David Ärlemalm.#romaner #deckare#läsupplevelseutöverdetvanliga #braböcker #åretsläsfrämjare2021 #norrgårdboktipsar

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.