Instagram

Instagram Inlägg

Lästips..,noveller!Om du läst och uppskattat #kirunatrilogin om bilmekanikern Allis av Anna Kuru, så kan jag tipsa om hennes enastående och oförglömliga noveller. #islossning vann 2017 novelltävlingen Över gränsen och #denvitarosen var 2018 nominerad till Årets radionovell. Fantastisk nerv, underbart målande språk och oförutsägbara tvister och vändningar gör novellerna till imponerande läsupplevelser som ger mersmak. Kan vi kanske hoppas på en novellsamling framöver?🪵#tillvårenärjagdär är en självbiografisk stark, viktig och uppriktig berättelse om organdonation. Om att ha en svårt sjuk mamma och att ändå försöka leva som vanligt och att aldrig sluta hoppas. Men hur lever man som vanligt när man vet att någon måste dö för att man själv ska få leva? En drabbande och berörande läsning.#noveller #annakuru #denförstafrosten #norrskensnatten #gryningsjakten #modernista #organdonation

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *