Instagram

Instagram Inlägg

Behöver du tips på härliga och magiskt bra lästips till alla åldrar inför jul och vinter?Ingen fara! Du behöver bara klicka på länken i min profil 🏽så kan du njuta av 55 korta inspirerande och aktuella boktips från mig.🏻‍♀️.Liveinspelningen är från boktipsarkvällen den 25 november på Kvissleby bibliotek. Målsättningen är att inspirera till läsning, så jag bjussar på lite handviftande och lokala uttryck, men eftersom det är ganska högt tempo utan manus, så kan vissa felsägningar förekomma och de är isf helt mina egna.Mycket nöje!.Pst; och du kommer väl ihåg att prenumerera på min Youtube-kanal? Fler intressanta tips, samtal och annat kommer löpande..#åretsläsfrämjare2021 #läsfrämjare #boktips #lästips #böcker #läsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *