Instagram

Instagram Inlägg

Dan före dan…nu är det nära… Jag kan villigt erkänna att jag är barnsligt förtjust i julkalendrar och vill därför passa på att tipsa om boken #julkalenderngenomtiderna av Caroline Cabot – den ultimata bibeln för oss inbitna kalendernördar. Gedigen research av bakgrundsfakta och fina foton från samtliga tv-kalendrar genom åren.Jag uppskattar också kalenderböcker – dvs böcker med 24 kapitel, där det passar utmärkt att läsa ett kapitel per dag under december. Det är ett bra sätt att prioritera läsning och skapa dagliga läsrutiner, för dig själv eller tillsammans med någon annan.Den första kalenderbok jag läste hette ”Julmysteriet” av Jostein Gaarder. Boken kom 1994 och jag högläste den för mina fyra barn. En magisk och spännande berättelse om Joakim som får en mystisk julkalender. Bakom varje lucka finns en lapp och tack vare dem dras Joakim in i märkliga historiska äventyr tillsammans med Elisabet. De färdas genom Europa, både genom historien och bakåt i tiden, ända tills resan slutar med Jesu födelse.🏽Om du scrollar så ser du ett axplock av några läsvärda böcker med tema julkalender från min bokhylla.Har du någon favoritkalender från radio/tv eller någon adventsbok eller julroman du gillar lite extra#julkalender#radiokalender#kalenderbok#julböcker#julsaga#högläsningstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *