Instagram

Instagram Inlägg

UTLOTTNING!Veckans enklaste Tävling är här!🥳Nu har Du chansen att vinna en läsupplevelse – till Dig själv eller någon annan.Jag lottar ut tre aktuella böcker till tre olika vinnare. Och böckerna är…🥁🥁🥁Vi måste rädda julen – en kalenderbok i 24 kapitel av Ellen Karlsson och Cecilia Heikkilä.I befintligt skick av Karin Wallén – en vintrig feelgoodroman som utspelar sig i Jämtland.I mörkret av Lina Areklew – en spännande kriminalroman som utspelar sig i ett vintrigt Örnsköldsvik. Den andra fristående delen i Ulvöserien..För att tävla gör så här:•Följ @agneta_norrgard •Gilla och dela gärna inlägget.•Skriv vilken av böckerna du vill vinna.•Tagga två personer som du tror vill vara med och tävla.•Men skynda, skynda – redan imorgonkväll tisdag 30 november kl 21:00 drar jag tre vinnare som meddelas här via detta inlägg.Stort Lycka till!•Tävlingen är inte sponsrad eller ett samarbete med instagram.•Vinnaren ska ha svensk postadress..#utlottningpåinstagram #utlottningpågår

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *