Instagram

Instagram Inlägg

Sprillans nytt från @fredrikpwinter !Olycksfåglar är uppföljaren till den uppmärksammade boken Grävlingen, som nu är aktuell som pocket.🪶”Det finns hemligheter här. Snart ska de avslöjas.”Efter att ha lyssnat till det intressanta livesamtalet hos @lbforlag blev jag riktigt nyfiken. Efter att ha läst följebrevet till romanen och första sidan 🏽 inser jag att jag är fast, förlorad i boksidorna. Hur ska jag kunna hålla mig ifrån att kasta mig över denna uppslukande läsning redan ikväll..?🪶”Olycksfåglar är ingen vanlig thriller, där polisen söker en bestialisk kidnappare i en kamp mot klockan. För samtidigt som Olycksfåglar handlar om en lögn så handlar den i allra högsta grad om de fyra vännerna, hur de påverkats av lögnen de levt under/i och hur de väljer att hantera sanningen, nu när den hotar att komma fram. Alla ljuger. Bara en av dem är kidnapparen. Men vem, och varför?”🪶Jag som inte tycker att jag gillar skräck och spänning särskilt mycket får nog tänka om…🙄Visste du att författaren debuterade som ungdomsförfattare? Swipa för omslag 🏽Böckerna ska bums letas upp!Är ni fler som är lika taggade som jag att börja läsa?!.#olycksfåglar #fredrikpwinter #thriller #lögner

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *