Instagram

Instagram Inlägg

Läcker bokpost!Höstens bokutgivning är både stor och lockande…Början på något nytt är Jenny Fagerlunds senaste roman. Imorgon 19/8 släpps den i butik och som ljudbok.Tre kvinnor på olika platser i livet, men med en sak gemensamt.Johanna drömmer om att bli författare och flyttar till Båstad med sin familj för att förverkliga sig och sin romandebut. Men flytten blir inte som hon tänkt sig.Alex är influenser med över trehundra tusen följare på instagram men när livet krisar har hon ingen att vända sig till.Mona har varit flygvärdinna i över fyrtio år och nu har hon motvilligt gått i pension. Vem är hon då?Av en slump möts de och istället för vad som kunnat bli ett flyktigt möte blir istället början på något nytt.En handling som utifrån baksidestexten lockar mig till läsning. Jag har läst och gillat de tidigare böckerna av författaren och ser mycket fram emot att läsa även den sjätte romanen.Boken är utgiven av @norstedts_forlag Ikväll klockan 18:00 kan du höra @jenny_fagerlund samtala med @sofia_ymen i facebookgruppen #feelgoodfredag .#feelgood #boknyhet #jennyfagerlund #börjanpånågotnytt #måbraroman

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *