Instagram

Instagram Inlägg

Happy Pride!Sedan 1998 har festivalen Stockholm Pride arrangerats, med syfte att synliggöra hbtq-frågor och skapa en frizon för homosexuella, bisexuella, trans och queerpersoner och de könsuttryck som finns inom hbtq-rörelsen. Festivalen är Nordens största Pridefestival och allt arbete sker på volontär basis.Här kommer några boktips från min bokhylla som kan passa att läsa under Pride-veckan (och alla andra dagar):.🏳️‍#hästpojkarna av Johan Ehn🏳️‍#attvaraalice av Marcus Tallberg🏳️‍#syndarenskavakna av Linda Ståhl🏳️‍#veckopojkvännen av Emil Åkerö🏳️‍#röttvittochkungligtblått av Casey McQuiston översättning: Anna Thuresson🏳️‍#callmebyyourname av André Aciman översättning: Peter Samuelsson 🏳️‍#stigarna av Ann Beskow och Hedvig van Berlekom🏳️‍#rogerochrebecka av Karin Alfredsson 🏳️‍#omalltvoreannorlunda av Sanna Mac Donald🏳️‍#hjärtatsskimmer av Samuel Karlsson 🏳️‍#alltsomengångvar av Sanna Mac Donald 🏳️‍#tillcarlpå55årsdagen av Linda Holgersson 🏳️‍#vägraföljajohn av Anneli Påmark och Carl Österberg 🏳️‍#flickaförsvunnen av Sara Lövestam 🏳️‍#vajlettochrut av Karin Alfredsson 🏳️‍#bögtjejen av Aleksa Lundberg 🏳️‍#dennyadagengryr av Johan Svedjedal .Vilket är ditt boktips på temat hbtq…#hbtqböcker#happypride#semesterläsning#pridevecka#hbtqialäsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *