Instagram

Instagram Inlägg

"En barndom utan böcker, det vore ingen barndom. Det vore att vara utestängd från det förtrollade landet, där man kan hämta den sällsammaste av all glädje." Astrid LindgrenÄn är det sommarlov och ledighet för många, med massor av möjligheter att själv välja böcker som väcker glädje, utvecklar språkförståelsen och tränar läsförmågan. Läsning kan också bidra till att forma din identitet och förstå andras.Här kommer några tips för barn och unga och alla andra, som kan passa att läsa själv eller tillsammans under Pride-veckan (och alla andra dagar):🏳️‍#ärdetnualltbörjar av Siri Spont🏳️‍#ganskanärasanningen av Anna Ahlund🏳️‍#jagärlinus av Camilla Gisslow och Kludia Drabikowska🏳️‍#jagärbella av Camilla Gisslow och Klaudia Drabikowska 🏳️‍#jagärtintinochelsa av Camilla Gisslow och Klaudia Drabikowska 🏳️‍#alltjagvetomkärlek av Katja Timgren🏳️‍#jagkannästankännasolen av Ebba Hyltmark 🏳️‍#ospårat av Sanna Mac Donald 🏳️‍#queeratider av Edward Summanen🏳️‍#annieamiraochkärleken av Maria Bom och Caroline Sellstone🏳️‍#sommarplåga av Hanna Jedvik🏳️‍#månenvarelsenochjag av Ylva Karlsson och Sofia Falkenhem🏳️‍#alltmodjaghar av Lisa Broberg🏳️‍#downunder av Johan Ehn🏳️‍#ramiochjonatan av Mats Berggren🏳️‍#livetshårdaskola av Emma Karinsdotter och Agnes Jakobsson🏳️‍#tadetsomenman Hampus Nessvold🏳️‍#nappresan av Ylva Karlsson och Katarina Strömgård 🏳️‍#george av Alex Gino översättning: Helena Ridelberg.Vilken bok vill du tipsa om under Pride-veckan…#happypride#prideveckan#allaslikavärde#jämnställdhet #hbtqia+#hbtq#sommarlovstips#ungdomsboktips#barnböcker

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *