Instagram

Instagram Inlägg

Sommarlovsläsning!⛱Du har väl inte missat att den fjärde boken om Signe Holm är utgiven?!Mobilen av Petter Lidbeck (även känd som Hans Koppel) fins både i bokform och som ljudbok, inläst av Emma Peters. Och den är minst lika bra som de tidigare böckerna i serien.En ny mobil med smarta funktioner delas i begränsad utgåva ut till intresserade. Elsa blir en av de lyckliga vinnarna och både telefonen och de nya ägarna uppmärksammas stort i olika media och sociala kanaler. Men Signe Holm inser snart att något inte står rätt till. Den tekniska avataren verkar ha tillgång till alltför stor data om Elsa och frågan är vad var syftet med de fria telefonerna? Signe bestämmer sig för att gå till botten med det hela.Petter Lidbeck har en enastående förmåga att förklara det obegripliga på ett begripligt sätt. AI (artificiell intelligens) är på stark frammarsch och påverkar oss alla, men frågan är hur och när? Jag gillar verkligen hur snillrik fiction blandas med aktuell ny kunskap och dessutom på ett förklarande, spännande och underhållande sätt.Har du ännu inte upptäckt deckarserien om Signe Holm (en blinkning till Sherlock Holmes) och hennes kusin Elsa så är det hög tid. Rekommenderas från ca 10 år och uppåt.Boken är utgiven av @rabensjogren .#mobilen #petterlidbeck #deckareförbarn #artificiellintelligens #rabenochsjögren #ungdomsboktips #sommarlovsläsning

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *