Instagram

Instagram Inlägg

Så länge hjärtat kan slå av Birgitta Gunnarsson har lockat mig ända sedan första gången jag hörde talas om den och det är en imponerande debut som verkligen infriade mina förväntningar.Boken är precis så härlig och varm som jag trodde. Med en hoppfull handling som inspirerar och med mogna intressanta karaktärer som dröjer sig kvar är det en relationsroman som jag varmt rekommenderar!.Vid 59-års ålder blir Bodil Olsson lämnad av sin man som precis gått i pension. Nu vill han ta tag i sina drömmar och leva det liv han egentligen alltid längtat efter. Ensam och övergiven tar bitterheten mer och mer över Bodils dagar, tills hon en dag inser att hon är fri och kan faktiskt själv ta tag i sin situation och påverka sitt liv..Handlingen kan låta banal och som en klyscha, men resultatet blir precis tvärt om. Boken är inspirerande och peppande, utan att vara klämkäck. Det är svårt att tro att detta är en debut. Den är välskriven med bra språk och driv med överraskande tvister, oväntade scener och intressanta relationer, vilket gör den till en levande bladvändare jag inte vill ska ta slut och som jag gärna skulle se bli filmad.Bitvis kom jag att tänka på Britt-Marie var här av Fredrik Backman, men detta är verkligen en helt egen historia och en personlig huvudkaraktär som jag gärna återser. Ingen uppföljare är planerad, men fler fristående böcker är att vänta, vilket jag ser mycket fram emot.Dottern Sara Molin debuterade 2020 och tog mig med storm med sina böcker och jag är så glad och imponerad över familjens framgångar..Följ gärna @birgitta_gunnarson inspirerande konto här på instagram. Att debutera som författare efter 60 års ålder och att regelbundet efter 55 år springa långdistanslopp i god fart ger i alla fall mig hopp inför framtiden.Det ljuvliga omslaget är skapat av @rasmus.bp.pettersson Boken är utgiven av @modernistared .#sålängehjärtatkanslå #birgittagunnarsson #feelgood #debutroman#lästips #semesterläsning #hoppfull

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *