Instagram Inlägg

Sommartider, Hej Hej!!Vilka är dina favoritpocketböcker?Vad läser du i sommar?😎Här får du några lästips för blandade åldrar från min bokhylla:.#vajlettochrut av Karin Alfredsson #blybröllop av Sara Paborn#alltförminsyster av Jodi Picoult #annabelle av Lina Bengtsdotter #brickenpåsvartvik av Vibeke Olsson#allasugerochdetäringensfel av Ebba Hyltmark #bakomstängdadörrar av B.A Paris #moratorium av Monica Rehn#albertssistaönskan av Mitch Albin#dethonaldrigsa av Helena Reje#jakaranda av Tamara McKinley#denextraordinäraberättelsenomjonaspaulssonsplötsligadöd av Alexander Karim#djuparo av Lisa Bjärbo#innannitogoss av Lisa Wingate#villahavsbris av Caroline Säfstrand#boelochoscar av Josefine Sundström #hästpojkarna av Johan Ehn#ingennormalståriregnetochsjunger av Sara Ohlsson#finnsdetbjörkarisarajevo av Christina Lindström#jagkaninteslutagråta av Anne Liljeroth .#pocketböcker #semesterläsning #pocketfavoriter #åretsläsfrämjare2021 #minapocketböcker#sommarläsning #böckerförallaåldrar #bokfavoriter #läsupplevelseutöverdetvanliga

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *