Instagram Inlägg

Laddad för Midsommar!🇸🇪Önskar er en fin helg!#kirskålsgrannar av Jenny Clevström#asteraochbasketskorna av Kaly Halkawt och Sofia Falkenhem#florawolfochjärnklockorna av Linn Åslund och Rebecka Helmersson#skärgårdsstorm av Virve Hedenborg#vegasuperstar av Sofia Johansson#paolaperssonperoniskrattarsist av Emi Guner och Maja Säfström#detärnågontingsomdrarimig av Elin Persson#honungsapan av André Catry#bokbussenkommervidmidnatt av Sofie Axelzon #sommaristrandhuset av Veronica Henry#midsommarblot av Ewa Klingberg#snöochpotatis av Cecilia Hansson#sommarenpånornö av Jennifer Anglade Dahlberg#stranden av Anna Breitholtz Monsén#enkvällijuni av Anna Lönnqvist #fyrvaktarna av Emma Stonex.Vad läser du just nu..?.#midsommar #midsommarafton #sommarläsning #semesterläsning #sommarlovsböcker #sommarböcker #enblandningavsöttochsalt

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *