Instagram

Instagram Inlägg

Nu är det vår!!🥂Bokpost med personlig hälsning från @feelgoodhornan I den fjärde boken om Cilla Storm, Gröna, sköna vårvindar av Christoffer Holst, blandas mordmysterier med vårkänslor och rosé.Cilla funderar om hon och Adam ska bli sambos. Ett gammalt skärgårdsmysterium från 60-talet får Cilla och den pensionerade vännen Rosie att gräva i fallet. De inblandade verkar fortfarande ha en del att dölja. Den kändes mat- och vinprofilen Julia lånar ett hus på Bullholmen för att skriva klart sin bok, men när det blåser upp till storm blir hon vittne till en fruktansvärd tragedi. Men, var det en olycka eller inte..?!Boken är utgiven av @lovereads_byforum .#bokpost #recex #cillastormdeckare #grönaskönavårvindar #christofferholst

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *