Instagram

Instagram Inlägg

UTLOTTNING!Jag har i samråd med @bookmark_forlag fått möjlighet att lotta ut den sprillans nya boken ”På djupt vatten” av Ellinor Wessel – uppföljaren till Farliga affärer, är en fartfylld och filmisk thriller som handlar om de moderna välregisserade brott som försiggår bakom kulisserna, men påverkar alltmer av vår vardag..För att tävla, gör så här:•Följ @agneta_norrgard •Gilla inlägget.•Motivera varför du vill vinna boken.•Tagga två personer som du tror vill vara med och tävla.•Dela inlägget.•På söndagkväll 16 maj drar jag en vinnare som meddelas här via detta inlägg och via pm.Stort Lycka till!•Tävlingen är inte sponsrad eller ett samarbete med instagram.•Vinnaren ska ha svensk postadress.

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *