Instagram

Instagram Inlägg

Nu tar jag helg med några härliga boknyheter som droppat in de senaste dagarna!😎.#imperietsarvingar av Oskar Källner och Karl Johnsson.#enmisslyckadkvinnasbekännelser av Alexandra Potter#mariaenkvinnligkomikersdagbok av Maria Skäringer#nu av Lars Andersson #svenskakvinnligapionjärer av Eva-Karin Gyllenberg#återvändaren av Anders Sundqvist #syndarenskavakna av Linda Ståhl#snöochpotatis av Cecilia Hansson#paolaperssonperoniskrattarsist av Emi Guner och Maja Säfström #falletmeddetmystiskablodet av Helena Kubicek Boye och Andrea Femerstrand #djurmedsuperkrafter av Ulla Karlsson Ottosson och Marie Åhfeldt#härkommerglassbilen av Arne Norlin och Jonas Burman .#äntligenfredag #fredagsfeeling #bokpost #nyaböcker #äntligenhelg

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *