Instagram

Instagram Inlägg

Årets Läsfrämjare 2021!Det är med en stor ära och stolthet som jag tar emot meddelandet från Sundsvalls Stadsbibliotek att jag under ytterligare ett år får förtroendet att inneha titeln ”Årets Läsfrämjare”.Det var i slutet på maj 2020 som juryn från Sundsvalls bibliotek under pompa och ståt utsåg mig till Årets Läsfrämjare för att visa uppskattning för förtjänstfulla läsfrämjande insatser inom Sundsvalls kommun och för att uppmuntra till fortsatt läsfrämjande arbete. Utmärkelsen Årets Läsfrämjare är en skulptur signerad Sundsvallskonstnären Björn Gimstedt.Tanken är att kommande läsfrämjare innehar titeln under två år..#åretsläsfrämjare2020 #åretsläsfrämjare2021#läsfrämjare #sundsvallsstadsbibliotek #sundsvall

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *