Instagram Inlägg

Dagens boktips i P4 Västernorrland var den alldeles nya romanen Som en fjäder i vinden av Sofia Lundberg. En roman som utforskar hur vi påverkas av vår barndom, alla de utmaningar vi utsätts för och alla de val vi gör. En helt fantastiskt stark och känslosam läsupplevelse som varvar 50-tal med nutid. Om du missade inslaget och vill lyssna i efterhand – klicka på länken i profilen 🏽Här varvas jazz med kärlek, drömmar med maktmissbruk och tuffa utsatta situationer. Boken väcker så många känslor men också stor igenkänning och är med en berättelse som berör och fängslar. Och samtidigt som den är en historisk tidsresa präglas den av nutida och högaktuella ämnen. Läs den!.Boken är utgiven av @bokforlagetforum .#somenfjäderivinden #sofialundberg #forumbokförlag #bokförlagetforum #roman

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *