Instagram

Instagram Inlägg

”Ett barn, en lärare, en penna kan förändra världen”Malala YousafzaiIdag firar vi Världsboksdagen med målet att uppmuntra författare och kämpa mot analfabetism.Jag vill uppmärksamma några nya barn- och ungdomsböcker som nyligen kommit hem till mig..#tantensomförsvann av Rebecca Kölbel och Nils Pleje.#lisenräddarängen av Cecilia Sundh och Anna Nilsson#annabellaåkertillmormor av Vivian Cardinal och Daniel Jacobsson #oturpåenonsdag av Emelie Andrén och Veronica Ljunglöf #näralltstårpåspel av Philip O’Connor och Haidar Hajdari#seuppstella av Susanne Trydal och Ellen Ekman #varförliggermormorsunderbyxorikylskåpet av Monica Wallenius och Daniel Jacobsson #familjenknyckertzochgipskattensförbannelse av Anders Sparring och Per Gustavsson#trollkarlensask av Patrick Persson och Marie Therése Nordin #vemssäng av Stina Wirsén #hejdågino av Ann Fagerberg Embretsén och Hedvig Wallin#buochbäochstackarsbo av Lena och Olof Landström#hemmaimitthus av Gabi Frödén#pengarna av Bengt Ohlsson .#världsbokdagen #boktipsbarn #boktipsförbarn #boktipsbarnochunga #boktipsbarnochungdom

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *