Instagram Inlägg

Tisdag den 27 april vet vi.🥳 Då tillkännages de 12 nominerade titlarna till Årets bok 2021.(Swipa för kriterierna🏽)Fram till dess kan vi bara gissa och spekulera. Här kommer mina 12 förslag till Årets bok 2021:Stöld – Ann-Helén Laestadius, Romanus & Selling.Amerikansk jord – Jeamine Cummins, Bazar Förlag.Lisa och Lilly – Mian Lodalen, Romanus & SellingSom en fjäder vinden – Sofia Lundberg, Bokförlaget Forum.När bergen sjunger – Nguyen Phan Que Mai, Historiska Media.Flickan som fick en röst – Abi Daré, Piratförlaget.Som natten – David Ärlemalm, Bokförlaget Forum.Shuggie Bain – Douglas Stuart, Albert Bonniers Förlag.Den sista migrationen – Charlotte Mc Conaghy, Lavender Lit.Vänligheten – John Ajvide Lindqvist, Ordfront förlag.Alla ljuger – Camilla Grebe, Wahlström & Widstrand.Renegater – Klas Östergren, Bokförlaget Polaris.Vilka böcker tror du blir nominerade?#gissanomineringar #åretsbok2021

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *