Instagram

Instagram Inlägg

Överraskande bokpost!Försvinnande värld av Julia Phillips, en spännande debutroman som utspelar sig på Kamtjatkahalvön i nordöstra Ryssland. Bland majestätiska vulkaner, vidsträckta tundror och täta skogar vävs ett nät av relationer och av sociala och etniska spänningar. En värld som känns väldigt avlägsen och ändå så nära.Två unga systrar blir erbjuden skjuts hem av en främmande man. De försvinner spårlöst och brottsutredningen blir lång och leder ingenstans. Men brottet påverkar människorna i den lilla byn och kvinnorna påminns ständigt om sin utsatthet och det olösta försvinnandet tre år tidigare.⛰Boken nominerades till National Book Award och National Book Critics Circle John Leonard Prize för årets bästa debutroman 2019.🏔Romanen är översatt av Amanda Svensson och utgiven av @norstedts_forlag .#debutroman #spänningsroman #försvinnandevärld #juliaphillips #norstedtsförlag #recex

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *