Instagram

Instagram Inlägg

TÄVLING!På fredag är det Världsbokdagen.Det vill jag uppmärksamma genom att lotta ut fyra underbara läsupplevelser..Mitt fönster mot rymden av Oskar Kroon och Josefin SundqvistKom dagen kom natten av Åsa Lind och Emma VirkeTusen stjärnors ö av Emma Karinsdotter och Katarina StrömgårdViggo och kärlekskaoset av Lisa Bjärbo och Johanna MagoriaGör så här:•Följ @agneta_norrgard •Gilla inlägget.•Skriv här i inlägget vilken av böckerna du önskar vinna.•Tagga två personer som du tror vill vara med och tävla.•Dela gärna inlägget.•På onsdagkväll drar jag tre vinnare som meddelas här via detta inlägg.Stort Lycka till!•Tävlingen är inte sponsrad eller ett samarbete med instagram.•Vinnaren ska ha svensk postadress..#tävling#bokutlottning #utlottning #utlottningpågår

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *