Instagram Inlägg

Välkomna alla nya följare!🏽🤗Jag tänkte det var dags för en kort presentation av mig..🏻Jag är född och uppvuxen i en bokläsande familj i Bjuråker, Hälsingland.🧩Jag arbetar heltid på en mångkulturell förskola söder om Sundsvall.Jag är boknörd och blev ifjol utsedd till Årets Läsfrämjare av Sundsvalls stadsbibliotek.Jag läser alla genrer men med stor förkärlek till barn- och ungdomslitteratur.🎙Jag har boktipsat i Go’kväll och pratar regelbundet om böcker och läsning i P4 Västernorrland.Jag har sjungit och musicerat i hela mitt liv och är ett stort ABBA-fan.Jag är en stolt kulturtant och gillar teater och drama.Jag är hobbykonstnär och tecknar och målar gärna.‍‍‍Jag har en stor familj med många vuxna utflugna barn och är både farmor och mormor.🌍Jag kämpar för mänskliga rättigheter, allas lika värde och en fredlig frisk jord.Mitt konto styrs av lust och präglas mest av mina böcker, boktips och en och annan trädgårds- eller matbild.🥝Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *