Instagram Inlägg

Dagens boktips i P4 Västernorrland var ”Den sista migrationen” av Charlotte Mc Conaghy – en läsupplevelse och ett vindlande äventyr som både utforskar och överraskar.Om du missade inslaget och vill lyssna i efterhand, klicka på länken i profilen.🏽🕊Det här är en hoppfull och oförutsägbar äventyrsroman om den råbarkade, målmedvetna och slugna huvudpersonen Franny Stone som är både oberäknelig och orädd. Berättelsen tar bl a med oss på en farofylld resa över Atlanten men även till Frannys tidigare år på Irland.Filmrättigheterna är sålda med Claire Foy från The Crown i huvudrollen. Men passa på att läsa boken innan. Det här äventyret vill du inte missa.Boken är utgiven av @lavender_lit #densistamigrationen #charlottemcconaghy #äventyrsroman #läsupplevelse #brabok #lavenderlit

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *