Instagram Inlägg

I böckernas värld kan vi fortfarande på nära håll ta del av showbiz och musikunderhållning.Det är välskrivet, fasansfullt och triggande. ”Än klämtar klockan” av Susanne Fellbrink ger läsaren en trovärdig inblick vad som kan ske bakom kulisserna inom musikbranschen. Den tredje delen om sångerskan Cilla Fallander från Sundsvall både engagerar och berör..Det är nyårsafton och på Hotell Södra Berget förbereder sig Cilla och hennes showgrupp inför kvällens gig. Cilla har en turbulent period bakom sig, som en omtalad skivbolagsdirektör varit ytterst inblandad i. Stjärnfabriken är en av landets största dokusåpor och drivs av just denne direktör. Och precis detta nyår har produktionsgruppen för Stjärnfabriken bokat in sig på Hotell Södra Berget för en kick-off. Medan showen pågår försvinner gäster från hotellet, en efter en. En hämndlysten mördare verkar gå lös – men vem blir nästa offer?.Författaren har en lång erfarenhet från underhållningsbranschen och det känns och märks under läsningen. Vi får återigen en nära insyn i vad som kan ske backstage. Vi får ta del av maktmissbruk, övergrepp och revansch. Jag gillar uppriktigheten och hur berättarlusten lyser igenom. Boken har en intressant tät story som håller bra tempo. Spänningen byggs stegvis upp och växer fram till en svettig nagelbitare..Mycket känns igen från tidningsreportage jag tagit del av genom åren och många ämnen och händelser är tyvärr högaktuella. Att jag bor i området och känner igen miljöerna förstärker självklart läsupplevelsen ytterligare..Jag vill inte klassa denna serie som deckare, utan mer som spänningsromaner. Fokus ligger inte på polisutredningen utan mer på den psykologiskt oförutsägbara spännande handlingen och utsatta mänskliga relationer. Den tredje boken är helt klart en stor utveckling från den föregående och gillar du böcker av t ex Liza Jewell så tror jag du gillar även denna serie.Rekommenderas varmt!Boken är utgiven av @printzpublishing .#änklämtarklockan #susannefellbrink #spänningsroman #sundsvallsdeckare #hotellsödraberget#showbiz #spänning #printzpublishing

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *