Instagram Inlägg

Lyllos Dig som ännu inte har läst Anna Kurus böcker om Allis i Kiruna. ”Norrskensnatten” är den fristående uppföljaren till ”Den första frosten”.Har du ännu inte läst dem – gör det bums! Dessa spännande läsupplevelser vill du inte missa!️Det är trovärdigt, triggande och med karaktärer som gör avtryck. Fascinerande och spännande handling, ett enastående språk och ljuvligt målande miljöer som både hörs, luktar och känns under läsningen.️Bilmekanikern Allis gör allt för att komma ifrån minnena från det förflutna och har sökt hjälp för att komma vidare och bort från drömmar och ångest efter den tidigare tragedin.Jonas drömmer om att flytta ihop och satsa på familjelivet, den f d kollegan Malin längtar efter den stora kärleken.Allis vill ha ett nytt arbete och sova gott om nätterna. Men det förflutna kommer långsamt ikapp, ondskan finns överallt och snart är hon mitt i mardrömmen igen.️Anna Kuru har ett personligt språk som griper tag direkt från start och en enastående förmåga att berätta oförutsägbara historier uppriktigt och trovärdigt. Svåra ämnen och den nakna sanningen bidrar till den stora läsupplevelsen. Det är personligt, aktuellt, skitigt, vackert, poetiskt, hotfullt och fyllt med lösa trådar som långsamt trasslas ut. Jag får svar, men det är fortfarande mycket som skaver och är ouppklarat – i lagom dos precis så som en bra psykologisk thriller ska vara.Samhällsfrågor och ojämställda maktstrukturer blandas med klok livskunskap från tidigare generationer – allt sammanblandat i en vardag där Allis med handlingskraft och mod alltid väljer att gå sin egen väg, på sitt egna sätt. Nu längtar jag sååå mycket efter den tredje delen.️Den reviderade utgåvan är utgiven av @modernistared .#norrskensnatten #annakuru #modernistaförlag #boktips #lästips #psykologiskthriller #påskkrim #psykologiskthrillernärdenärsombäst #kirunatrilogin #metoo #påskläsning

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *