Instagram

Instagram Inlägg

Sarah Sheppard är tillbaka med en sprillans ny bilderbok som heter ”Djuren i vattnet” – en uppföljare till ”Djuren i skogen”. Åh som vi tycker om dessa humoristiska böcker som blandar fakta med fantasifulla illustrationer på ett härligt personligt sätt. Här varvas seriestrippar med faktarutor, roliga färgstarka bilder med ljuvligt underfundiga konversationer. Här finns verkligen något för alla!🦈När vi djupdyker under ytan får vi ta del av spännande och fascinerande fakta om undervattensdjur som triggar fantasin och stillar alla vetgiriga barn. Några djur lever ensamma medan andra lever i stora stim. Någon skräpar ner och andra städar upp. Boken ger ny kunskap, väcker också massor av funderingar och skapar underbara samtal när vi högläser.🦈Sarah Sheppard är både författare och illustratör och har en lång rad populära böcker bakom sig sedan debuten 2008. I vår förskola är böckerna mycket efterfrågade och omtyckta och vi ser fram emot de nya pysselböckerna om Djuren i skogen och Djuren i vattnet.Boken är utgiven av @rabensjogren Rekommenderas varmt till både hem och förskola från drygt 3 år och upp emot 7-8 års åldern…#djurenivattnet #sarahsheppard #bilderbok #faktabokförbarn #barnbokstips #barnbok #högläsningsbok #vetgirigabarn

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *