Instagram Inlägg

Härlig bokpost och ännu en vårnyhet som lockar till läsning!.”Hemligheten på Seaview Cottage” beskrivs som ett spännande familjedrama i två tidsplan – både från 1960 och 2014. Det är den andra fristående romanen från brittiska Emily Gunnis, som är dotter till den kända författaren Penny Vincenzi.Ifjol kom debuten ”Flickan i brevet” som blev både hyllad och omtyckt i många länder..Här möter vi 13-åriga Rebecka som lever i skräck för sin faders ilska. En stormig natt får familjen besök och Rebecka hör en häftig diskussion. När polisen dyker upp hittas hennes föräldrar döda men ingen tror på Rebecka.54 år senare börjar journalisten Iris gräva i ett gammalt fall som leder henne till hennes mammas barndomshem, Seaview Cottage och gamla hemligheter kommer fram i ljuset.Boken är utgiven av @printzpublishing .#bokpost #recensionsexemplar #hemlighetenpåseaviewcottage #emilygunnis #vårensböcker2021 #printzpublishing

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *