Instagram Inlägg

Grattis till Tamara Mivelli som tilldelas det nyinstiftade priset ’Hjärtans fröjd’ för sin debutroman ”Jag klyver er itu”. 🥳En stark roman som tog mig med storm.Swipa för juryns motivering.🏽Så här skrev jag direkt efter läsningen, då boken nyss kommit ut:🏽.Men vilken strålande debut!Det är ärligt, sårbart, reflekterande och går rakt in i hjärtat. Drabbande läsning om kärlek, exil och familjekonstellationer i upplösning.Läs och låt dig beröras!Med personligt språk får vi ta del av fragment ur ett liv, från ett barn, en ungdoms perspektiv. Längtan efter acceptans, att livet vore som förr, om sorg, ilska och saknad över det som blev. Det är ett poetiskt kortfattat språk, som säger allt men också ännu mycket mer mellan raderna.Det är oförutsägbart och oväntat, inspirerande och bottenlöst.En roman som med små rörelser väcker stora omtumlande känslor.Lägg namnet Tamara Mivelli på minnet. Det här är en debut som ger mersmak!Boken är utgiven av @rabensjogren.#jagklyvereritu #tamaramivelli #debutbok #bokdebut #rabénochsjögren #boktips #lästips #ungdomsboktips #boktipsungdom #hjärtansfröjd #bokpris

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *