Instagram Inlägg

Vårkänslor både ute och inne!☘️Visst längtar vi efter att möta våren i London, Göteborg eller Paris? ️⛱Inga problem!I år gör vi det bäst i böckernas värld..I debutromanen #ärlighetsprojektet av Clare Pooley möter vi Julian som uppriktigt delar med sig av sina sanningar i en grön anteckningsbok. Boken lämnas på ett fik som ägs av Monica, som fortsätter skriva ner sina tankar. Ärligheten påverkar och förändrar alla som hittar anteckningsboken. Vad döljer sig egentligen bakom den fasad vi visar upp?.🇸🇪I #dagbokenjagaldrigskrev av Jessika Deverts reser vi till Göteborg och Österlen. Vi möter ’en medelålders Bridget Jones’ som när hon fyller 50 år, får en dagbok av sin dotter. Men hur ärlig ska man vara mot sin vuxna dotter? Vill hon verkligen veta allt?!.#allablommoriparis av Sarah Jio beskrivs som en gripande krigsroman i ett 40-talets Paris om krigets mörker, kamp och spirande förälskelse. Vi möter två kvinnor i dåtid och nutid, en hög med kärleksbrev och sjuttio år av hemligheter. En roman om tacksamhet och förlåtelse..Bokpost från @printzpublishing .#vårensböcker #attläsaärattresa #recensionsexemplar #boknörd #älskarböcker #läsning #bookstagrammer

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *