Instagram

Instagram Inlägg

När 8-åriga barnbarnet tipsar om böcker till Alla Hjärtans Dag väljer hon:.#bevaochkärleken av Monika Zak och Gunna Grähs- Den är lättläst med bra bilder och man förstår att det blir många olika känslor när man blir kär.🧡#viktorochsvartsjukan av Ulla Lundqvist- Den här boken har mycket text och inga bilder. Jag tycker den beskriver bra hur svartsjuka känns. Man förstår att det inte är så lätt och kan vara jättejobbigt att vara kär om man är kompisar.#frallanochkärleken av Sara Ohlsson och Lisen Adbåge.- Jag tycker jättemycket om Frallan. Hon beskriver precis hur det är i skolan och så. Bilderna är jätteroliga med många färger.. Swipa för utdrag och innehåll.🏽#kapitelböcker #kapitelböckerförbarn #barnböcker #börjaläsa #allahjärtansdag #läsningförbarn #högläsningstips

Instagram Inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *