Instagram Inlägg

Idag på Alla Hjärtans Dag vill jag tipsa om den fjärde boken i serien ’Min Känsla’.”Kärlek på olika sätt” av Linda Palm och Johanna Lundqvist Björn riktar sig till de yngsta läsarna och inspirerar till samtal om hur kärlek känns.️Inuti, utanpå, i det stora och i det lilla, om att ge eller ta. Känslor att dela tillsammans eller på skilda håll är ju extra högaktuellt för många av oss just nu. Men framförallt att kärlek kan kännas, upplevas och delas på många olika sätt och det är helt rätt.️Illustrationerna är tydliga, konkreta och charmiga och lyfter mångfald på ett inkluderande sätt. Texten är enkel och kortfattad men bjuder fint in till öppna, fördjupade och utforskande samtal. Boken väcker goda känslor och igenkänning hos mig och jag skulle önska att varje enskild sida och text skulle ges ut som kort – för att skicka och sprida kloka budskap men också för att lyfta ut enskilda känslor som underlag till fördjupade samtal på t ex en förskola eller skola. Boken är ett fint komplement då ni arbetar med barnkonventionen.️Det här är en tidlös bok som passar utmärkt att ge bort till någon du tycker om. Jag rekommenderar hela bokserien och hoppas det kommer fler böcker som lyfter fler känslor.Boken är utgiven av @argumentforlag .#kärlekpåolikasätt #lindapalm #johannalundqvistbjörn #minkänsla #presentbok #barnbok #bilderbok #känslor #kärlek #olikaärbra

Instagram Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *